Disclaimer

Profitz Academy B.V.

U dient de door ons opgestelde informatie niet te beschouwen als professioneel beleggingsadvies of als vervanging daarvoor.

De informatie is uitdrukkelijk niet bedoeld als advies tot het kopen of verkopen van bepaalde effecten of effectenproducten.

Aan de door onsopgestelde informatie kunnen op geen enkele wijzen rechten worden ontleend.

Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend

Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de u toegezonden informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie.

Er is alles aan gedaan om ons product en zijn potentieel nauwkeurig weer te geven.

Alle claims over werkelijke inkomsten of voorbeelden van werkelijke resultaten kunnen op verzoek worden geverifieerd.

De gebruikte getuigenissen en voorbeelden zijn uitzonderlijke resultaten en zijn niet van toepassing op de gemiddelde gebruiker en zijn niet bedoeld om te vertegenwoordigen of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken.

Het succes van elk individu hangt af van zijn of haar kennis, toewijding, verlangen en motivatie.

Zoals bij elke zakelijke onderneming, is er een inherent risico op kapitaalverlies en is er geen garantie dat u geld zult verdienen.


*Profitz Academy is geen geregistreerd beleggings-, juridisch of belastingadviseur of makelaar of dealer.

Alle investerings- en financiële opties die door Profitz Academy worden vermeld, zijn bedoeld om te worden gebruikt en mogen alleen voor informatieve doeleinden worden gebruikt.

Hoewel alles in het werk wordt gesteld om ervoor te zorgen dat alle informatie juist en up-to-date is, kunnen er af en toe onbedoelde fouten en drukfouten optreden.


KENNISGEVING Deze site en de producten en diensten die op deze site worden aangeboden, worden op geen enkele manier gesponsord, gelieerd aan, onderschreven of beheerd door, of geassocieerd met, Facebook en Google.

Vragen over deze cursus?

Stuur ons jouw vragen in het contact forum hiernaast en wij zullen jou zo snel mogelijk een passend antwoord geven. Of stuur een mail naar info@profitzacademy.com 

Profitz Academy BV | KVK:

Profitz Academy BV |

KVK:

Contactgegevens